joi, 13 iulie 2017

Apar instalatii gpl din ce in ce mai performante

Fara indoiala orice sofer isi doreste o masina care sa consume cat mai putin, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care autoturismele cu motoare Diesel sunt tot mai populare. In schimb, acestea sunt mai dificil si mai costisitor de intretinut decat cele pe benzina, iar acestea din urma au dezavantajul ca impun un consum mai mare de carburant. Totusi, mult mai simplu si mai avantajos este sa se apeleze la instalatii GPL de ultima generatie intrucat avantajele sunt nenumarate.

Preturi bune si economii

Pretul mediu al unei instalatii este de 500 de euro, insa tarifele variaza in functie de marca, modelul si motorul masinii. In schimb, aceasta investitie se amortizeaza, de obicei, in primele 12 luni, in functie de distanta parcursa, astfel ca ulterior economiile se resimt direct in buzunarul soferilor. Cu alte cuvinte, la fiecare drum parcurs, acestia vor plati cu 40% mai putin decat in cazul benzinei sau al motorinei.

Securitate

In plus, aceste sisteme sunt foarte moderne, motiv pentru care soferii se bucura de cele mai bune conditii, dar si de securitate. Totusi, este esential ca acestea sa fie intretinute in mod corespunzator si verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul ITP-ului, in caz contrar pot pierde garantia, insa se expun si la diferite riscuri.

Performante

Soferii care isi monteaza instalatii GPL de ultima generatie se bucura de o mai buna functionare a motorului, durata de viata fiind prelungita cu minim doi ani, intrucat gazul petrolier lichefiat este mult mai curat si nu exista substante toxice care sa se depuna pe componente. Cu alte cuvinte, motorul functioneaza in cele mai bune conditii. In plus, rezervoarele se gasesc sub forma rotii de rezerva si o pot inlocui cu brio, astfel ca o buna parte a portbagajului nu mai este ocupat inutil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu