joi, 20 aprilie 2017

Smartwatch-ul, un nou accesoriu de nelipsit

Tehnologia are rolul de a ne face viata mult mai usoara, iar in ziua de azi oricine isi permite un ceas inteligent, astfel ca se poate verifica oferta de smartwatch aici la iUni, unde se gasesc dispozitive pentru toate preferintele si bugetele. Majoritatea modelelor incorporeaza cateva functii de baza, in timp ce pretul poate sa influenteze anumite caracteristici. In schimb, oricare ar fi varianta aleasa, cu toate se pot efectua si primi apeluri, verifica mesajele primite sau notificarile de pe retelele de socializare, totul fiind foarte usor de accesat datorita ecranului touchscreen.

Functii importante

Un smartwatch este ideal si pentru sportivi datorita functiilor sale precum pedometru, masurarea distantei parcurse, afisarea vitezei de deplasare, masurarea batailor pe minut, dar si functia de monitorizare a somnului. De asemenea, se permite si folosirea camerei telefonului pentru a captura cele mai grozave imagini, dar se poate reda si muzica din smartphone. Conexiunea se realizeaza prin intermediul bluetooth-ului, iar pentru a avea acces la toate functiile se descarca o aplicatie pe telefon.

Cu alte cuvinte, este mai usor ca niciodata sa fie preluate apelurile direct de la incheietura mainii, aspect ideal in special pentru cei care conduc des sau au mainile ocupate. La fel de simplu se sincronizeaza si agenda din telefon, pentru a avea acces la toate contactele, in timp ce calendarul, alarma, calculatorul sau cronometrul reprezinta alte functii foarte folositoare pentru orice persoana.

De unde cumpar?


Oricine poate verifica oferta de smartwatch aici la iUni, unde gama este variata, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, produsele se pot achizitiona prin plasarea unei comenzi pe site, pentru a economi timp pretios, insa totusi se ofera si posibilitatea testarii produselor in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3, pentru ca orice persoana sa fie sigura ca a luat cea mai buna decizie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu