miercuri, 16 noiembrie 2016

Cam toti vecinii si-au montat camere de supraveghere

Securitatea personala si a bunurilor noastre a jucat intotdeauna un rol important, astfel ca numeroase persoane s-au orientat de-a lungul timpului dupa sisteme de supraveghere atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul locuintelor sau a oricarui alt spatiu. In schimb, astazi acestea sunt mult mai accesibile, dar si mai performante, aducand rezultate mult mai bune si imagini de calitate. Astfel, cei care cauta camere supraveghere exterior pot apela la iUni unde au la dispozitie o gama foarte bogata de astfel de produse, pentru toate buzunarele, de la cele mai ieftine de la 150 de lei, la cele din clasa de mijloc, pana la cele mai costisitoare, dar si cele mai avansate tehnologic care ajung sa coste si 2.500 de lei.

Functii tot mai complexe

In functie de dimensiunea spatiului care se doreste a fi monitorizat se poate alege un anumit model, bineinteles ca cele mai costisitoare fiind recomandate pentru suprafetele mai vaste precum curti, terenuri sau parcari. Dotate cu senzori inteligenti, nu se mai pune problema consumului crescut de energie, aceste camere fiind foarte economice din acest punct de vedere, insa se poate activa si inceperea inregistrarii doar la sesizarea unei miscari sau in anumite intervale orare. In plus, chiar si temperaturile la care functioneaza in cele mai bune conditii au devenit mult mai generoase, fiind astfel intre -10 grade sau +60 de grade.

Unde se gasesc?



Pentru gasirea celor mai bune solutii, clientii pot cauta produsele ideale la showroom-ul iUni din sectorul 3 din Bucuresti, unde au ocazia si de a testa aceste camere supraveghere exterior. De asemenea, aici vor fi consiliati de catre angajati si pot descoperi toate functiile complexe ale dispozitivelor. Lista avantajelor continua si prin faptul ca la comenzile plasate pe site si care depasesc valoarea de 499 de lei, se asigura transportul gratuit prin curier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu